vin., 11 iun. | Vadu Oii, Buzau

Vadoo Mountain Waves Party 2021

Vine vara, mai scăpăm de restricții, ieșim din case și evadăm la munte. Sună bine? Așa zicem și noi. Așa că nu am stat degeaba primăvara asta și am pregătit un program frumos care să ne scoată din rutină și mai ales să simțim că TRĂIM.
Biletele nu sunt puse în vânzare
Vadoo Mountain Waves Party 2021

Ora și locul

11 iun. 2021, 20:00 – 13 iun. 2021, 00:00
Vadu Oii, Buzau, DC66, Vadu Oii, 127286, Vadu Oii, Buzau 127286, Romania

Despre eveniment

CU CINE: Cu cei mai dragi prieteni, normal, pe ritmuri alese și cântate de: 

Via Dacă UFe Electroclown K-lu Sauce pur și simplu Claudia

UNDE?

Camparea se face la cort (în baza biletului) sau vă puteți caza la hrubele ursului, la cabana Bâsca Mare sau Green Camp: Detalii despre cazare: https://www.newoldvillage.com/

CUM? Simplu și frumos. Și în condiții sigure. Continuăm să respectăm normele de prevenție a infectării cu Covid-19 și vă rugăm și pe voi să faceți același lucru.

CÂȚI? Ei bine, safe and sound cu număr maxim de participanți de 150. Biletele se pot procura doar de pe iabilet.ro: http://bit.ly/Vadoo-MountainWaves-Party

Biletul costă 450 de lei și asigură intrarea la concerte, la party, camping și consumație în valoare de 200 de lei (sub formă de jetoane).

MÂNCARE & BĂUTURĂ Găsești numai bunătăți, fie la bucătăria din poiană, fie de la @Frenchie’s Happy Van. Iar BIRTul e aici mereu să-ți potolească setea cu super cocktailuri făcute din ingrediente naturale (natural organic wonders), marca Bătrânu'.

Distribuie evenimentul